Sports Day 2019 – BU Flanders

Ook dit jaar waren de weergoden ons goed gezind op de sportdag, en was er volop zon. Na een kort ontbijt begon de groep aan de eerste activiteit. Doordat het nog laag water was, kon er volop gebruikt gemaakt worden van het brede strand om met de power-kites aan de slag te gaan. Na een korte (safety)briefing konden we in groepjes proeven van de kracht van de wind.

Daarna was het tijd om iedereen in een wetsuit te geven, en ons op het water te begeven. Bij gebrek aan golven werd er geopteerd om dit met SUP’s te doen.

Na een kleine lunch was het tijd om de activiteiten te hervatten. Dit keer werd de groep opgesplitst in twee groepen. Ditmaal om met een kayak of een raft de zee op te gaan. Uiteraard hield niet iedereen het droog, maar door het goede weer was dit voor de meesten geen probleem.

Eenmaal het water moe, was het tijd om het competitiebeest los te laten. In kleine groepjes werd er aan de hand van verschillende beachgames onderling gestreden.

Na deze inspannende dag volgen een BBQ met de ondergaande zon als decor, om uiteindelijk moe maar tevreden huiswaarts te keren.  

Enkele foto’s van de sportdag in de “BU Flanders”.

Quelques photos de la journée du sport dans la “BU Flanders”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.