Tai Chi – Feedback

September 2017 – December 2017
Na het succes van de introductie les Tai Chi tijdens de voorbije Belgocontrol Sports Day (21 juni 2017), blijkt er bij ons personeel een ruime belangstelling te bestaan om Tai-Chi lessen bij Belgocontrol te organiseren. Er werd gestart met een eerste lessenreeks van 10 sessies in september 2017 tot en met 7 december 2017. In deze sessie waren we met 9 enthousiaste deelnemers. Slechts 2 personen hadden ervoor ook al Tai-Chi gedaan.

 

We hebben een zeer goede leraar Tai-Chi. Hij legt elke oefening rustig uit en corrigeert ons als we het niet goed doen. Er is aangepaste muziek om ons in een rustige sfeer te laten beleven van de Tai-Chi sfeer. We krijgen uitleg hoe we dienen te werken op de ademhaling tijdens het uitvoeren van de oefeningen. Elke les herhalen we de reeds gekende oefeningen. Bij elke oefening krijgen we ook de naam en de betekenis van de uitvoering van de oefening. Tai-Chi is echt rustgevend.

 

De kostprijs per les vinden sommige deelnemers wel duur. Jammer dat Belgocontrol niet meer sponsort voor deze sport. Er zouden zeker meer deelnemers zijn mocht het “bijna” gratis zijn. We begrijpen ook niet waarom er slechts voor één sessie 2/3 sponsoring voorzien is en daarna zakt de sponsoring.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.